KENNIS

De tijdbesparende hack voor LinkedIn content

Share this post
Link Icon
Twitter Icon
LinkedIn Icon
Facebook Icon
Alt

Het bedenken en schrijven van LinkedIn content is tijdrovend. Maar ik heb goed nieuws: ik heb een invoer ontdekt in ChatGPT die mij bevalt en tijd bespaart. En jij kunt deze ook gebruiken.

Invoer

Open ChatGPT en typ de volgende invoer:

“Deze LinkedIn post scoorde goed qua interactie: {tekst post}. Schrijf een nieuwe versie die vergelijkbaar is, maar met een andere invalshoek of format. Niet alleen parafraseren. Schrijf iets geheel nieuws.”

Het opnieuw gebruiken van content is een geweldige gewoonte, en AI maakt dit gemakkelijk.

Uitvoer

Ik gebruik best presterende berichten uit het verleden in deze invoer, en dan heb ik nieuwe posts die ik kan hergebruiken.

Bekijk onderstaand voorbeeld.

Een eerder gepubliceerde post in december 2022 (A) heb ik hergebruikt in april 2023 (B).

Geen alternatieve tekst opgegeven voor deze afbeelding
Post recycle: Variant A&B

Resultaat

De post die in december 2022 is gepubliceerd kreeg 9.861 weergaven. De post die in april 2023 is gepubliceerd kreeg 5.213 weergaven.

Versie A presteert beter qua interactie. Desondanks is het nog steeds de moeite waard om deze methode te gebruiken vanwege de tijdsbesparing die het oplevert.

Probeer het en kijk of het voor jou werkt.

#PR

Ps: wil je jouw LinkedIn resultaten verbeteren? Sluit je dan aan bij de openbare WhatsApp-community van director.nl. Hier worden wekelijks tips & tricks gedeeld.

140 mensen zijn je al voorgegaan!

Klik op deze link om gratis deel te nemen.

Join community

Vergeet de eindeloze uren om uit te zoeken hoe LinkedIn werkt. Jij hebt toegang tot de nieuwste best practices en slimme tactieken.