KENNIS

11 aanvragen - 1 post

Share this post
Link Icon
Twitter Icon
LinkedIn Icon
Facebook Icon
alt

Je hebt het gezien, de post die 11 aanvragen genereerde. Wat maakt deze post een succes? 4 inzichten die je direct kunt toepassen:

  1. Persoonlijk en zakelijk: Een bedrijfsboodschap zoals 'Bekijk wat we hebben ontwikkeld, dit moet je hebben!' voelt te promotioneel. Wat werkt, is de combinatie van persoonlijke ervaringen met relevante zakelijke inhoud.
  2. Prikkelende opening: "Ik stuitte op een frustrerend probleem!" – trekt meteen de aandacht. Het maakt ons nieuwsgierig; waar gaat dit over? De opening bepaalt of we verder scrollen of beginnen met lezen.
  3. Aandacht vasthouden: Elke zin moet lezers boeien. Halverwege de post gebruikten we een zin die de aandacht opnieuw activeert: "Maar toen in de periode van frustratie, ontdekte ik iets opmerkelijks!" Zo word je geprikkeld om verder te lezen.
  4. Zachte call to action: Het gratis proefkaartje is een laagdrempelig verzoek. Je vraagt niet meteen om een groot verzoek zoals een afspraak.

Deze combinatie - persoonlijk en zakelijk - bewijst zijn waarde keer op keer. Het is de kunst van het overbrengen van je boodschap op een persoonlijke, maar effectieve manier.

Join community

Vergeet de eindeloze uren om uit te zoeken hoe LinkedIn werkt. Jij hebt toegang tot de nieuwste best practices en slimme tactieken.